BESTRATING

BESTRATING

Voor iedereen is een tuin iets persoonlijks, voor de een een gazon met beplanting, voor de ander sierbestrating en een vijver.Het aanleggen van bestrating komt zeer veel voor in hedendaagse tuinontwerpen. Er wordt bijna geen tuin meer aangelegd zonder bestrating. Het straatwerk varieert van een paadje om huis tot zeer grote oppervlaktes bij Bedrijven. Wij werken met veel verschillende materialen, gebakken stenen, getrommelde stenen, natuursteen, klinkers, waaltjes etc. Wij zijn goed in het aanleggen van verschillende soorten (sier)bestrating.

MATERIALEN

Wij beschikken over de beste materialen.

GEREEDSCHAP

Ook beschikken wij over de beste en snelste gereedschappen.

KENNIS

Ons bedrijf bestaat uit een gediplomeerde hoveniers.

ERVARING

Naast kennis beschikken wij ook over de nodige ervaring.

UW KEUZE

De keuze van uw sierbestrating is van grote invloed op het uiteindelijke resultaat. We houden daarom met alles rekening. De elementen, de vormen, de materialen, de planten, de kleuren.
In het vrijblijvende gesprek bespreken we ook of u eventueel bestrating wilt opnemen in het ontwerp. In combinatie met het ontwerp, beplantingsplan en eventuele elementen zijn de mogelijkheden onbeperkt. We kunnen u eventueel ook nog adviseren over de inrichting en aankleding van uw terras.

PARTICULIER, BEDRIJF OF INSTELLING?

Heeft u een bedrijf of wilt u de tuin waar u werkt laten onderhouden. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij pakken alles aan en gaan ver om particulieren, bedrijven of instellingen tevreden te houden. Er is niets zo frappant als een tevreden klant!