ONTWERP

EEN TUIN ZOALS U DAT WENST

Als u net bent verhuisd of u wilt uw huidige tuin veranderen, dan kunt u de fantasie de vrije loop laten voor ideeën voor een nieuwe tuin. Een mooi huis wordt nog mooier met een nieuwe tuin. Met een goed en gedegen tuinontwerp, gemaakt door een tuinarchitect of door uzelf kunt u dan aan de slag. Op deze pagina kunt u lezen hoe wij dit voor u kunnen oppakken en hoe wij dit inkleden.

UW IDEE?

Wilt u een tuin waarin u uw werklust kwijt kunt of juist een tuin die weinig onderhoudt vergt.

UW SMAAK?

Een belangrijke richtlijn is uw smaak. Welke stijl vindt u mooi. Wij kunnen u adviseren.

ELEMENTEN?

Een vijver, grasveld, zandbak, serre etc. Elementen die het ontwerp van een tuin sterk beïnvloeden.

UW BUDGET?

Zijn er bepaalde kaders waarbinnen u wenst te blijven. Geen probleem voor ons.

EEN GESPREK

Voordat u in het wilde weg planten en bloemen gaat kopen, is het raadzaam u goed te laten informeren. Dankzij de ruime ervaring die we hebben kunnen we op basis van een vrijblijvend gesprek met u een tekening maken waarin we uw tuin vorm geven aan uw wensen. Compleet met een beplantingsplan, op schaal ingetekend. Als het ontwerp rond is en u bent tevreden, dan kunt u overgaan tot aanleg. Uiteraard kunnen wij dit voor u met onze grootse zorg en oog voor detail uitvoeren. Maar u kunt ook overgaan tot het zelf aanleggen van uw tuin.

PARTICULIER, BEDRIJF OF INSTELLING?

Heeft u een bedrijf of wilt u de tuin waar u werkt laten onderhouden. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij pakken alles aan en gaan ver om particulieren, bedrijven of instellingen tevreden te houden. Er is niets zo frappant als een tevreden klant!